lab501.ro

Review – Reolink Argus 3

Scris de: , in categoria: Gadget, in 25 May, 2021.

Specificatii

 

 Reolink Argus 3
SenzorCMOS
Obiectiv Wide
FOV120
Senzor miscarePIR - 10m
Night vission6 x IR leds (B&W)

2 x 2W leds (color)
FilmareH.264 - 1920x1080 - 15fps
FormatNTSC/PAL - MP4
FotoFHD
MicrofonDa
DifuzorDa
WaterproofIP65
Iluminare2W/6500K/230lm
DotariWiFi 2.4GHz
Notificare push
Notificare e-mail
Conectivitatemicro SD /micro SDHC
micro USB
AcumulatorLi-Ion - 5200mAH
Dimensiuni 121 x 90 x 56 mm
Greutate 330g

 

Producatorul are o oferta extrem de bogata, camerele fiind categorisite in functie de alimentare (acumulator, power over ethernet, camere standard), respectiv conexiune (WiFi, Ethernet, etc), inclusiv camere add-on, sisteme de stocare si inregistrare, respectiv toate accesoriile necesare. Personal am optat pentru modelul Reolink Argus 3, care mi s-a parut ca ofera cel mai bun echilibru intre dotari si pret pentru ceea ce am eu nevoie.

Astfel, Reolink Argus 3 este o camera fixa, echipata cu un obiectiv cu un unghi de deschidere de 120 de grade si un senzor CMOS capabil sa inregistreze clip-uri FullHD cu 15 cadre pe secunda. Pentru cei care au nevoie de o rezolutie mai ridicata, exista si modelul Reolink Argus 3, echipat cu un senzor de 4MP si filmare 2K, iar cei care isi doresc filmare 4K pot opta pentru camerele cu alimentare la retea.

Reolink Argus 3 este echipata cu 6 led-uri IR, care ii permit sa filmeze chiar si in intuneric complet, respectiv cu doua led-uri de 2W putere, care genereaza o sursa de lumina de 230lm, cu o temperatura de culoare standard (6500K), pentru filmare color chiar si noaptea.

De asemenea, Reolink Argus 3 este echipata cu un senzor PIR (passive infrared sensor), care detecteaza orice schimbare in cantitatea de radiatii infrarosii emise pana la o distanta de 10m, cu un unghi de cuprindere de 100 de grade. Acesta este practic senzorul de miscare, pe care il putem de altfel calibra si care poate declansa automat optiunile alese de noi.

Astfel, in momentul in care senzorul PIR a detectat miscare, putem opta pentru pornirea iluminarii, pornirea inregistrarii, declansarea unei alarme sonore cu o intensitate de 75dB, trimiterea unei notificari push in aplicatia Reolink, respectiv trimiterea unui mail cu imaginea surprinsa in acel moment.

Utilizatorul poate descarca imediat un clip de 30 de secunde, de la distanta si putem inregistra aceste clip-uri si pe un card microSD, direct in camera. Cei de la Reolink au si un serviciu de cloud storage, dar din pacate acesta nu este disponibil inca si in tara noastra.

Reolink Argus 3 se conecteaza la retea cu ajutorul unei conexiuni WiFi, in banda 2.4GHz, iar acumulatorul de 5200 mAh poate fi incarcat cu ajutorul unui cablu USB->microUSB, pe care il putem conecta la un alimentator sau la un incarcator solar, comercializat separat de producator. Nu in ultimul rand, Reolink Argus 3 este rezistenta la intemperii, fiind certificata IP65.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Reolink Argus 3

  1. Dor a scris pe:

    Salut!
    S-a blocat sau a repornit vreodată, adică este stabilă? Cum stă cu detecția animalelor, le poate omite?
    Mulțumesc pentru informații, și eu caut ceva asemănător pentru exteriorul casei de la țară :)

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Nu am experimentat astfel de comportamente pana acum. Cat despre animale, nu prea am avut cum sa testez. Ei spun ca algoritmul le recunoaste, dar nu am avut ocazia sa verific.

Lasa-ne un comentariu: