lab501.ro

Review – OPPO Watch 46mm

Scris de: , in categoria: Gadget, in 10 November, 2020.

Concluzii

 
Am mentionat in articolele precedente ca sunt amatoare de ceasuri corpolente si bine inchegate, asa ca Oppo Watch nu a scapat din lista mea de preferinte la capitolul constructie, sentimentul pe care l-am avut cat timp mi-a stat pe brat fiind unul foarte natural, aproape ca nici nu l-am simtit la incheietura.

Avand in vedere ca Oppo Watch nu poate sta departe de priza mai mult de 24 de ore in utilizare full, as fi apreciat incarcare wireless fara charger propietar, astfel incat incarcarea sa fie mai facila, eventual pe acelasi dock pe care asezam si telefonul, durata de utilizare a bateriei fiind de altfel singurul punct nevralgic al ceasului.

In rest, Oppo Watch este smartwatchul care iti indeplineste toate dorintele in materie de fashion, ajutat de asemenea de algoritmii AI – in momentul in care ne facem o poza cu telefonul in outfit-ul din ziua reaspectiva, acesta va genera un cadran de fundal potrivit tinutei zilei, iar prin asta OOTD (Outfit Of The Day- pentru baieti) a capatat o noua semnificatie.

Ca toate ceasurile inteligente, OPPO Watch monitorizeaza somnul si calitatea acestuia, monitorizeaza ritmul cardiac si primeste notificari din partea telefonului. Pe langa aceste aspecte comune, Oppo Watch impresioneaza prin stilul minimalist, pe care l-am apreciat din plin, finisaje, calitea display-ului, rapiditatea cu care se misca si posibilitatea de a efectua plati prin Google Pay. Si nu in ultimul rand, pentru ca se misca si se simte ca un produs premium – Real smartwatches have curves!

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – OPPO Watch 46mm

Lasa-ne un comentariu: