lab501.ro

Review – OPPO Watch 46mm

Scris de: , in categoria: Gadget, in 10 November, 2020.

Prezentare

 
Oppo Watch este livrat intr-o cutie dreptunghiulara, alba, marcata cu o holograma a ceasului. Inauntru putem gasi ceasul, atasat bratarii de cauciuc fluoro , cablul pentru incercare wireless, manualul utilizatorului si o rezerva pentru fixatorul de curea.

Ceasul primit de noi la teste este cel cu diagonala de 46mm (Wi-Fi) varianta Glossy Gold, producatorul oferind si varianta de 41mm. Oppo Watch are o constructie robusta, cu un ecran din sticla, sub care gasim un panou AMOLED (46 x 39 x 11.4 mm), cu o rezolutie de 402×476 pixeli si o densitate a pixelilor de 326 ppi. Cadranul ceasului este construit din aluminiu, iar partea din spate a ceasului, unde sunt montati senzorii, este construita din ceramica.

Partea laterala dreapta a ceasului este echipata cu doua butoane din aluminiu, cel de sus fiind butonul Home, in timp ce butonul de jos este programabil in functie de dorintele noastre. Intre cele doua butoane este pozitionat microfonul, difuzoarele fiind pozitionate pe laterala stanga.

Partea din spate este decupata in doua zone, sus si jos, unde sunt pozitionate cele doua butoane de fixare a bratarii. Deasupra butonului de jos gasim pinii portului de incarcare, iar in centru se afla pozitionati senzorii de ritm cardiac.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – OPPO Watch 46mm

Lasa-ne un comentariu: