Review – GIGABYTE Brix Gaming UHD GB-BNi7HG4-950
Concluzii
GIGABYTE Brix Gaming UHD este un bun exemplu pentru potentialul pe care mini PC-urile il pot atinge, fiind practic cel mai puternic mini PC testat de noi pana acum. Exista insa si o serie de dezavantaje si ma refer aici la alegerea mai putin inspirata a numelui (nu, nu este vorba despre un sistem pentru gaming in 4K), la faptul ca versiunea testata de noi este dotata cu o solutie grafica ceva mai veche si evident la pretul destul de piperat prin comparatie cu o configuratie mITX similara ca performante.
Daca denumirea poate fi schimbata si in curand sunt convins ca vom vedea si versiuni dotate cu GTX 1050 si GTX 1060, pretul va ramane multa vreme o problema, cel putin pentru publicul din Romania. Din pacate acesta este paradoxul mini PC-urilor in momentul de fata. Nu putem sa nu admiram un sistem atat de mic si de elegant, nu putem sa nu ramanem placut impresionati de performanta de care da dovada, insa miniaturizarea are pretul ei si putini romani vor fi dispusi sa plateasca 4749 RON pentru un barebone care are nevoie de memorii si stocare.
Pe de alta parte, cei care au la dispozitie un asemenea buget si nu sunt hard-core gameri, pot inlocui fara probleme batranul PC cu un sistem mic, elegant si deosebit de puternic pentru dimensiunile sale. GIGABYTE Brix Gaming UHD poate face fata fara probleme atat in editare foto / video cat si in alte aplicatii mari consumatoare de resurse, in timp ce placa video discreta ne asigura o experienta placuta de gaming in 1080p, chiar si in cazul titlurilor noi. Prin urmare, daca sunteti dispusi sa platiti in plus pentru dimensiuni si aspect, GIGABYTE Brix Gaming UHD poate deveni chiar sistemul vostru principal. Si trebuie sa recunoastem, prietenii care vor veni in vizita vor fi profund uimiti de performanta de care un mic cubulet de aluminiu poate da dovada. Pe mine personal nu m-ar deranja deloc asa ceva in sufragerie!
Comentarii
Niciun comentariu la: Review – GIGABYTE Brix Gaming UHD GB-BNi7HG4-950
Pingback: LSE LanParty v16 - Winter's Refresh - lab501
Pingback: BRIX-uri de gaming, Aorus X7 si placi de baza AORUS in standul GIGABYTE - DreamHack Leipzig 2017 - next lab501