lab501.ro

Review – Synology DS216j & DS216+II

Scris de: , in categoria: Gadget, Retelistica, in 8 September, 2017.

Performanta

 
Procesorul mai puternic utilizat de DS216+II isi face simtita prezenta, in special atunci cand efectuam transferuri pe NAS in timp ce avem un torrent la download. Platforma Braswell poate face transcoding pe GPU pentru diferite materiale video, lucru util pentru streaming de rezolutie ridicata (FHD, 4K). Desi in testele de transfer diferentele nu sunt de la cer la pamant, atunci cand avem mai multe procese in fundal DS216j incepe sa se miste greu. Prin urmare mezinul se poate descurca onorabil insa trebuie sa-i cunoastem limitele si sa stim de ce anume avem nevoie in utilizarea zilnica.
 

 
Folosind acelasi ventilator si acelasi design al carcasei, temperaturile si zgomotul emis au fost similare intre cele doua modele. Interesant mi s-a parut consumul aproape identic intre cele doua platforme, lucru surprinzator tinand cont ca platforma x86 ruleaza la o frecventa de aproape doua ori mai ridicata.

Comentarii

2 comentarii la: Review – Synology DS216j & DS216+II

  1. Liviu Tanase a scris pe:

    Ceva mycloud / mirror de la WD nu testati ? Sunt curios … sa iau niste recertified … sunt ieftine … si cred ca si bune ..

  2. http://next.lab501.ro/gadget/western-digital-my-cloud-ex4-8tb-nas-review

Lasa-ne un comentariu: