lab501.ro

Review – QNAP TVS-h674T

Scris de: , in categoria: Retelistica, in 30 January, 2024.

QNAP TVS-h674T

 
Anul trecut v-am povestit despre QNAP TS-364 si QNAP TS-AI642, doua modele cat se poate de diferite, atat ca scop, cat si din punct de vedere al configuratiei. Astfel, primul era un NAS cu 3 bay-uri, comercializat pentru aproximativ 2699 RON, in timp ce al doilea se lauda cu 6 bay-uri, fiind comercializat pentru aproximativ 5499 RON. Totusi, desi discutam despre doua serii diferite, cele doua modele au mai multe in comun decat bestia despre care vom discuta astazi, mai precis QNAP TVS-h674T.

Desigur si acesta are tot 6 slot-uri, insa de aceasta data discutam despre un Intel Core i5, 32GB RAM, conectivitate Thunderbolt 4 si nu in ultimul rand o solutie grafica integrata, care permite video transcoding, QNAP TVS-h674T fiind un NAS gandit pentru creeatorii de continut si studiouri de mici dimensiuni.

Astfel, QNAP TVS-h674T nu este gandit doar ca un dispozitiv de back-up, permitand editare video direct pe dispozitiv, precum si colaborare intre membrii echipei in Adobe Premiere Pro Productions sau DaVinci Resolve. Mai mult decat atat, putem partaja foldere pe NAS intre Windows File Explorer si Mac Finder, QNAP TVS-h674T asumandu-si rolul de hub creativ in cadrul unui studio de mici dimensiuni.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: