lab501.ro

Review – Huawei WiFi Mesh

Scris de: , in categoria: Retelistica, in 22 April, 2021.

Concluzii

 
Huawei WiFi Mesh este o solutie “la cheie” gandita pentru a optimiza performanta wireless a oricarei retele, indiferent daca discutam despre un apartament de bloc construit din beton si structura metalica de sustinere, in esenta o adevarata cusca a lui Faraday, sau despre o casa cu o suprafata ridicata, pe unul sau mai multe etaje.

Mai mult decat atat, Huawei WiFi Mesh este o solutie care se potriveste chiar si celor care nu au mai configurat niciodata o retea, montarea si configurarea fiind extrem de simple si rapide. Practic, in momentul de fata, Huawei WiFi Mesh ofera un echilibru aproape perfect intre performanta, usurinta in instalare si configurare si pret, utilizatorii putand configura o retea de tip mesh cu performante ridicate in mai putin de 5 minute!

De altfel, singurele aspecte care lipsesc sunt conectivitatea WiFi 6, respectiv prezenta unui port USB pentru atasarea unei solutii de stocare sau a unei imprimante partajate in retea, insa marea majoritate a utilizatorilor nu vor simti lipsa acestor dotari. Pe de alta parte, chiar si utilizatorii avansati vor aprecia rapiditatea cu care reteaua poate fi configurata, respectiv performanta acesteia, raportul calitate / pret fiind de asemenea un aspect important – 949 RON pentru pachetul cu 3 unitati.

Asa cum am putut vedea in ultimul an, Huawei se extind in mai multe directii si o fac bine, deoarece inteleg nevoile consumatorului. Seturile Huawei WiFi Mesh sunt un bun exemplu in acest sens, oferind posibilitatea de a avea o retea wireless de buna calitate, indiferent de suprafata locuintei sau din materialele din care aceasta este construita, fara efort si fara cunostiinte avansate de retelistica, pentru un pret rezonabil.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: