lab501.ro

Review – Asustor Nimbustor 4 – AS5304T

Scris de: , in categoria: Featured, Retelistica, in 29 August, 2019.

Optiuni

 
Aspectul de MacOS a disparut, ADM 3.4 avand acum o interfata agresiva, gandita sa atraga gamerii. Sincer, nu pot spune ca apreciez acest cliseu (home use = aspect de Mac, profesional = minimalism si gaming = negru cu rosu, dar… nici nu pot spune ca producatorii nu au dreptate in momentul in care fac aceste generalizari.

Chiar daca aspectul s-a schimbat, organizarea si functionalitatea au ramas la fel. Astfel, in ceea ce priveste monitorizarea parametrilor de functionare (utilizare CPU, memorie, etc) producatorul ne pune la dispozitie Activity Monitor, pentru setarea de permisiuni exista Access Control, pentru configurarea spatiului de stocare avem Storage manager in timp ce setarile generale ale sistemului de operare pot fi accesate in categoria Settings.

ADM 3.4 este o interfata software usor de utilizat chiar si de catre cei mai putin familiarizati cu unitatile de stocare atasate in retea, insa ofera suficiente optiuni pentru pasionati, fiind o unealta extrem de puternica in mainile celor priceputi.
 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Asustor Nimbustor 4 – AS5304T

  1. Cred ca e o greseala, fie de exprimare, fie logica. Daca sistemul de operare e bazat pe Linux, nu are cum sa fie proprietar, poate e personalizat pentru aceste dispozitive, dar legal, trebuie sa existe sursa publicata. In schimb, daca e bazat pe ceva cu o licenta mai permisiva ca BSD, lucrurile pot sta altfel.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    M-am exprimat eu gresit – da, este bazat pe linux, interfata fiind proprietara

Lasa-ne un comentariu: