lab501.ro

Review – Asustor AS4004T – Un NAS 10Gigabit accesibil

Scris de: , in categoria: Retelistica, in 5 March, 2019.

Optiuni

 
ADM 3.1 arata familiar pentru utilizatorii de Windows sau MacOS, icoanele si ferestrele care pot fi redimensionate facand ajustarea extrem de facila cu noul sistem de operare. Implicit, nu avem aplicatii instalate, in schimb App Central are cam tot ce ne puteam dori: Asustor Portal, uTorrent, KODI, browser, PLEX Media Server, antivirus, Surveillance, Photo Gallery, etc.

In ceea ce priveste monitorizarea parametrilor de functionare (utilizare CPU, memorie, etc) producatorul ne pune la dispozitie Activity Monitor, pentru setarea de permisiuni exista Access Control, pentru configurarea spatiului de stocare avem Storage manager in timp ce setarile generale ale sistemului de operare pot fi accesate in categoria Settings.

ADM 3.1 este o interfata software usor de utilizat chiar si de catre cei mai putin familiarizati cu unitatile de stocare atasate in retea, insa ofera suficiente optiuni pentru pasionati, fiind o unealta extrem de puternica in mainile celor priceputi. Personal, am apreciat functia My Archive, care permite stocarea datelor pe hard-disk-uri chiar si in afara NAS-ului.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: