lab501.ro

Review – Asustor AS4004T – Un NAS 10Gigabit accesibil

Scris de: , in categoria: Retelistica, in 5 March, 2019.

Constructie si dotari

 
Solutia constructiva este clasica, cu un mic detaliu de ordin estetic in plus, mai precis masca frontala, care este fixata cu ajutorul unui sistem de prindere magnetic. Odata inlaturata masca frontala, avem acces la cele 4 slot-uri pentru hard-disk-uri, mecanismul de acces fiind simplu si intuitiv, la fel ca si mecanismul de fixare a unitatii de stocare in slot.

Pe latura din stanga gasim led-urile de stare, butonul Power, precum si un conector USB 3.1, in timp ce restul conectorilor sunt pozitionati pe latura din spate. Aici gasim un conector USB 3.1, un conector 10Gigabit LAN, 2 conextori Gigabit LAN, butonul de reset (pe care il putem accesa cu ajutorul unui ac), precum si conectorul alimentatorului. Tot aici sunt prezente si o clema pentru prinderea cablului de alimentare de NAS, pentru a impedica deconectarea accidentala, precum si portul Kensington Lock, pentru asigurarea NAS-ului.

Un alt detaliu care merita mentionat este sistemul de racire, Asustor AS4004T fiind echipat cu un ventilator de 120mm care creeaza presiune negativa in carcasa. Aerul rece este introdus in carcasa prin partea inferioara a laturii frontale, acesta trecand printre hard-disk-uri in drumul sau spre evacuare. Fiind vorba despre un ventilator de 120mm, Asustor AS4004T este semnificativ mai silentios decat alte unitati echipate cu ventilatoare de dimensiuni mai mici.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: