lab501.ro

Trust GXT 180 Kusan Pro Gaming Mouse

Scris de: , in categoria: Periferice, in 4 April, 2018.

Concluzii

 
Trust GXT 180 Kusan face parte din acea categorie selecta de produse care au reusit sa ma impresioneze cu adevarat, ceea ce nu as putea afirma despre foarte multi mousi, de exemplu. Sigur, m-am documentat, am citit comunicatul de presa, am studiat senzorul si am apreciat intentia producatorului de a colabora cu o echipa de gaming cunoscuta. Senzorul are performante bune, chiar daca nu discutam despre cel mai performant model de pe piata, solutia software este simpla si eficienta, iar iluminarea este discreta.

Toate aceste aspecte au disparut pur si simplu in ceata in momentul in care am scos mouse-ul din cutie, l-am conectat la calculator si am intrat in World of Tanks. Dupa primele 2-3 minute de acomodare datorita greutatii ceva mai reduse decat a mousilor pe care ii utilizez eu de obicei, senzatia a fost pur si simplu… perfecta. Da, acesta este genul de mouse de care am eu nevoie, iar faptul ca intreg conceptul imi este pe plac, de la forma si materialele utilizate si pana la coloristica simpla, sobra, a avut un efect rapid – nu am putut sa pun mouse-ul inapoi in cutie.

Pentru mine personal, Trust GXT 180 Kusan este un mouse aproape perfect, care imi ofera exact nivelul de confort in utilizare de care am nevoie. Nu am testat foarte multe modele din segmentul de pret din care Kusan face parte, insa tind sa cred ca este unul dintre cei mai performanti mousi disponibili pe piata pentru 169 RON, iar daca il prindeti la reducere (eMAG parca aveau zilele trecute o oferta de acest gen) la 109 RON, este probabil un best-buy absolut.

Desigur, asa cum spuneam si in introducerea acestui articol, in momentul in care discutam despre periferice preferintele personale au o importanta ridicata, prin urmare ceea ce mi se potriveste mie nu inseamna neaparat ca va fi si pe placul vostru. Din acest motiv, va recomand sa testati produsul intr-un showroom inainte de a-l achizitiona, pentru a vedea daca forma vi se potriveste. Pentru cei ca mine insa, concluzia este clara – Trust GXT 180 Kusan este pur si simplu unul dintre cei mai comozi mousi produsi vreodata!
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: