lab501.ro

Review – Tt eSPORTS Pulse G100 RGB

Scris de: , in categoria: Periferice, in 24 March, 2020.

Concluzii

 
Tt eSPORTS Pulse G100 RGB pot fi gasite in magazinele din Romania pentru aproximativ 200lei, headset-ul avand un raport pret / performanta competitiv. Difuzoarele generoase de 53mm cu magneti de neodymium ofera un bass puternic si percursiv atunci cand sunt cuplate cu un amplificator care le poate duce cu usurinta. Impedanta mare este una din problemele castilor Pulse G100 pentru ca cine are 200lei de dat pe casti cel mai probabil nu va putea sa investesca si intr-un amplificator separat, insa pe piata sunt si solutii de buget ce ne ofera rezultate bune, de exemplu Sharkoon Gaming DAC Pro S.

Calitatea constructie este peste media competitorilor din acest segment de piata, insa as fi vrut sa vad un microfon detasabil. Iluminarea RGB 3D arata bine insa nu vad utilitatea practica la o pereche de casti, iar alimentarea din USB va crea sigur probleme pentru utilizatorii fara experienta care pot crede ca Pulse G100 RGB vin cu placa de sunet integrata. De fapt, integrarea unei placi de sunet ar rezolva problema calitatii sunetului pe amplificatoare modeste calibrate pentru casti uzuale (16 – 32 Ohmi) si nu ar creste prea mult costul de fabricatie. Mai mult, cele 3 mufe de conectare s-ar reduce din start la una singura si astfel am putea beneficia de controlul iluminarii precum si de alte facilitati pe care ni le-ar putea oferi un software aditional. 

Tt eSPORTS Pulse G100 RGB este un headset interesant, care ar trebui luat in considerare atunci cand avem un buget limitat si vrem o pereche de casti de calitate cu o constructie solida si bass puternic. Nu uitati insa sa le testati pe dispozitivul pe care vreti sa le folositi, sunt pretentioase la partea de amplificare si raspunsul in frecventa poate lasa de dorit.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: