lab501.ro

Review – Tt eSPORTS Cronos Riing RGB 7.1

Scris de: , in categoria: Periferice, in 6 September, 2018.

Tt eSPORTS Cronos Riing RGB 7.1

 
Thermaltake este un producator cu state vechi pe piata de componente IT, iar Tt eSports este subdivizia lor specializata in dezvoltarea de periferice de gaming. Nu stiu cum sunt mousii si tastaturile lor, dar atunci cand scot o pereche de casti noua intra in aria mea de expertiza si vor fi disecate fara mila. Cronos Riing RGB 7.1 este varful de gama al seriei Cronos, aflat insa la un pret destul de periculos, mai exact peste 400 lei.

Tt eSports Cronos Riing RGB 7.1 este un headset stereo cu difuzoare de 50mm si posibilitate de emulare virtuala 7.1. Cercul si logo-ul, care pot fi lumina te in orice culoare dorim, ii confera de altfel numele de Riing RGB, in timp ce placa de sunet USB integrata elimina necesitatea unei placi de sunet deja existente.

Acest lucru poate reprezenta un avantaj in cazul in care placa de sunet pe care o aveti nu este foarte performanta, permitandu-i de asemena producatorului sa sa utilizeze efecte 7.1 si iluminare RGB. Haideti sa vedem cu ce specificatii se lauda Cronos Riing RGB 7.1.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Tt eSPORTS Cronos Riing RGB 7.1

Lasa-ne un comentariu: