lab501.ro

Review – Tt eSPORTS Cronos Riing RGB 7.1

Scris de: , in categoria: Periferice, in 6 September, 2018.

Constructie si dotari

 
Constructia din plastic ii confera lui Cronos Riing RGB 7.1 o alura entry-level, daca judecam strict dupa calitatea constructiei si prima impresie. Cupele se pot roti, lucru bun, numai ca mecanismul de pivotare pare filiform, in nici un caz nu il vad sa reziste la abuzuri repetate. Cupele si headband-ul sunt confortabile, singura problema – pentru mine – fiind dimensiunea lor. Nu pot spune ca am urechile foarte mari, in schimb la fiecare utilizare trebuie sa am grija sa-mi asez urechile astfel incat sa intre fara probleme in cupe.

Difuzoarele generoase de 50mm cu magnet din neodymium ar trebui sa ne ofere un sunet de calitate, in timp ce placa de sunet pe fir se ocupa de efecte, pozitionare, dar si amplificare.  Cablul de 2m este suficient pentru orice regim de utilizare, acest nefiind insa matisat, probabil pentru a reduce pretul. Lungimea firului intre casti si telecomanda este de sub 50cm ceea ce inseamna ca va atarna destul de ciudat daca nu o fixam undeva folosind clema din dotare.

Telecomanda in sine are dimensiuni reduse insa, cu exceptia functiilor mute mic si reglarea volumului nu este foarte utila – profilul de sunet (EQ) si Surround-ul se pot schimba insa nu stim pe ce profil ne aflam, tot trebuie sa deschidem software-ul pentru a afla aceste detalii.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: