lab501.ro

Tt eSPORTS Nemesis Switch Optical RGB

Scris de: , in categoria: Periferice, in 6 April, 2018.

Tt eSPORTS Nemesis Switch Optical RGB

Tt eSPORTS este o subdivizie a companiei Thermaltake, acestia implicandu-se trup si suflet in promovarea si dezvoltarea gaming-ului la nivel profesional. In alte cuvinte, asa cum spun ei,  Tt eSPORTS pun accent pe dezvoltarea produselor de catre gameri pentru gameri. Atunci cand nu inoveaza venind cu tot felul de idei pe care mai apoi sa le implementeze, acestia sustin cateva echipe de gaming si de streaming de pe tot mapamondul – tastaturi, casti, soricei etc.

Anuntat anul trecut in iunie, Nemesis Switch Optical RGB aduce ca element de noutate un sistem patentat de rotire a butoanelor laterale si se adreseaza jucatorilor de FPS / MMO/ MOBA/ RTS care pot personaliza pana la 15 butoane pentru a se potrivi diferitelor stiluri de joc.

Perifericul beneficiaza de binecunoscutele switch-uri japoneze Omron, care ofera durabilitate in timp, in timp ce senzorul PixArt PMW 3360 se ocupa de partea de acuratete, acesta fiind capabil de o sensibilitate de pana la 12.000 DPI si un polling rate de pana la 2000Hz. In schimbul sumei de 270lei (aproximativ), beneficiem atat de iluminare RGB, unde ne bucuram de 16.8 milioane de culori, dar si de un soft destul de bine pus la punct – fapt imbucurator pentru un periferic accesibil. Mai mult decat atat, zonele iluminate pot functiona independent una de cealalta.

Indiscutabil, in febra competitiei fiecare secunda conteaza iar majoritatea jucatorilor isi doresc sa aiba macro-urile cat mai la indemana si cat mai ergonomice. Totusi granita dintre ergonomie si incovenienta este una destul de fina, dar vom vedea astazi daca Thermaltake a trecut peste ea sau a atins punctul magic de echilibru.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: