lab501.ro

Tt eSPORTS Nemesis Switch Optical RGB

Scris de: , in categoria: Periferice, in 6 April, 2018.

Constructie

 

Din punct de vedere al constructiei, Tt eSPORTS Thermaltake Nemesis este destul de solid, fiind potrivit pentru cei care prefera un periferic cu o greutate medie si un mouse de dimensiuni reduse. Corpul mouse-ului, dar si ambele laterale, sunt imbracate in plastic (texturat pe lateral), in timp ce rotita de scroll este acoperita cu material texturat pentru o aderenta mai buna.

Pe langa butoanele standard (Right click, Left click si Scroll) deasupra gasim butonul prin care putem alege unul din cele 5 profile predefinite din memoria interna a perifericului, iar pe laterala din stanga avem 8 butoane. Tragand de un sertar de pe spatele perifericului deblocam mecanismul de rotire al celor 4 butoane aditionale. Exceptand butonul Left click, din interfata putem personaliza restul de 15 butoane (implicit si Scroll-ul) atribuindu-le functii de la cele de baza si pana la actiuni complexe.

Personalizarea sensibilitatii, schimbarea functiilor butoanelor si a coloristicii celor trei zone iluminate RGB (adica a logo-ului, a Scroll-ului si a zonei de pe lateral), se face prin intermediul software-ului, unde putem seta praguri cuprinse intre 100 DPI si 12.000 DPI. Tot aici putem ajusta independent cele doua axe X – Y pentru fiecare prag in parte, putem renunta la cel putin unul din cele 4 praguri prestabilite dar si creea macro-urile.

Iluminarea celor 3 zone poate fi sincronizata sau poate functiona independent, astfel incat putem atribui diferite efecte vizuale (Static, Pulse, Spectrum Running, Snake Marquee, Wave, Reactive, Blink, Sound Control, System Temperature), alege dintr-o gama variata de culori, creea si modifica tipare. Viteza, directia si gradul de iluminare se pot ajusta si ele dupa bunul plac.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: