lab501.ro

Tt eSPORTS Nemesis Switch Optical RGB

Scris de: , in categoria: Periferice, in 6 April, 2018.

Concluzii

Tt eSPORTS Nemesis Switch Optical RGB a fost utilizat in laboratorul nostru in jur de o saptamana, prima impresie fiind ca optimizarea design-ului – in cazul folosirii unei prize palm-grip –  a fost facuta pentru persoanele cu mainile medii spre mari.

Sistemul de rotire al butoanelor inventat de Tt eSPORTS pentru Nemesis Switch este intradevar inovativ, dar sunt de parere ca traim intr-o epoca a simplitatii si vitezei, iar acest sistem nu este nici simplu si nici rapid. Faptul ca trebuie sa ridicam mouse-ul, sa tragem sertarul iar de-abia apoi sa rotim butoanele este un incovenient. De fapt, acest lucru ma face sa ma indoiesc de utilitatea acestui sistem, personal cred ca puteau fi doar 8 butoane carora le puteam schimba functia / macro-urile prin intermediul profilelor. Simplu, nu? Oricum sa fim seriosi, pentru un mouse de 270 lei, Nemesis Switch Optical RGB vine cu destul de mult dotari, posibilitati de configurare dar si performanta.

In ciuda senzorului performant PixArt PMW 3360, implementarea iluminarii a fost cea care mi-a atras cu adevarat atentia. Am apreciat faptul ca fiecare buton beneficiaza de un LED asociat, putand astfel atribui o culoare specifica fiecarui numar. Defapt, ma atrage iluminarea indiferent de efectele vizuale atribuite. Una peste alta, un mouse reusit de la Tt eSPORTS numai ca nu este pentru oricine – trebuie incercat neaparat inainte de a lua o decizie.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: