lab501.ro

Review – Tt eSPORTS Pulse G100 RGB

Scris de: , in categoria: Periferice, in 24 March, 2020.

Constructie si dotari

 
Datorita greutatii de 315g, Pulse G100 RGB sunt o pereche de casti comode de purtat pe perioade lungi de timp. Cupele si headband-ul sunt tapetate cu burete pentru confort, in timp ce mecanismul de ajustare al cupelor este construit din metal, plusand la capitolul rezistenta in timp. Asa cum era de asteptat la acest buget, cupele nu se pot roti, insa dimensionarea lor este buna spre deosebire de Cronos Riing RGB 7.1 pe care le-am testat acum ceva timp.

Cablul de 2.2m este suficient pentru orice regim de utilizare, acest nefiind insa matisat, probabil pentru a reduce pretul. Lungimea firului intre casti si telecomanda este de 60cm ceea ce inseamna ca avem ceva flexibilitate in ceea ce priveste amplasarea ei. Ar fi fost ideal daca microfonul ar fi fost detasabil, insa probabil ca vreau prea mult pentru acest pret. Conectorul USB poate induce cumparatorii in eroare – daca nu citesc specificatiile este posibil sa se astepte ca acesta sa functioneaze si ca placa de sunet externa. Nu este cazul, bineinteles!
 


 

Pentru ca unul dintre punctele forte ale acestor casti este iluminarea RGB 3D, mai jos aveti cateva poze cu aceasta in actiune.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: