lab501.ro

Review – Somic G95X

Scris de: , in categoria: Periferice, in 31 May, 2018.

Software

 
Prin intermediul Somic Surround Sound Center putem regla toti parametrii importanti: configuratia audio (Stereo, 4.0 sau 5.2), volumul pe fiecare canal in parte, egalizator, bass, spatialitate precum si efectele Xear de la C-Media. Interfata celor de la Somic aduna de fapt la un loc posibilitatile de configurare din Windows, precum si cele ale software-ului Xear Audio Center al celor de la C-Media (producatorii chipset-ului pe care sunt bazate aceste casti).

Interfata nu este foarte intuitiva, dar de indata ce te obisnuiesti cu ea lucrurile devin destul de simple. In ceea ce priveste setarile recomandate, personal folosesc configuratia 5.2 pentru ca avem difuzoare dedicate pentru spatialitate, in timp ce profilul este setat pe Hi-Fi unde toate efectele sunt dezactivate. Nu recomand folosirea unui alt efect sau profil, pentru ca sunetul se va deprecia simtitor. Egalizatorul poate fi folosit, dar mai mult decat atat…. Folosirea castilor fara instalarea driverilor si a software-ului nu este recomandata pentru ca veti beneficia de un sunet infundat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Somic G95X

  1. Koss a scris pe:

    Am vreo 5 perechi de diverse casti somic… toate pe usb. Am chiar si o pereche mai veche de e-95 5.1. Cat priveste durabilitatea in timp pot spune ca dureaza. N-am avut probleme cu driverele de sunet ori cu fire terminate si impuscate si le-am folosit zi de zi vreme de ani de zile.

    Eu personal recomand somic. Au raport calitate pret foarte bun.

Lasa-ne un comentariu: