lab501.ro

Review – Somic G95X

Scris de: , in categoria: Periferice, in 31 May, 2018.

Constructie si dotari

 
Cum spuneam si mai devreme, dimensiunile si greutatea lui G95X nu lasa sa se observe faptul ca au cate 4 difuzoare in fiecare casca. Constructia este solida, materialul din care este construita cupa fiind confortabil, iar presiunea exercitata asupra urechilor potrivita. Headband-ul este imbracat in acelasi material moale, rolul sau principal fiind de a stabiliza castile pe cap.

Placa de sunet USB integrata este situata in telecomanda supradimensionata pe fir, tot acolo fiind dispuse si reglajele pentru volum (general, front, rear, centru, subwoofer, bass) dar si butoanele de oprit / pornit iluminarea LED si microfonul. De acolo semnalul pleaca spre difuzoare pe fire foarte subtiri pe care le-ati putut vedea mai sus, ma intreb daca nu vom avea probleme in timp, dar asta ramane de vazut. Cablul de 2m este suficient pentru orice regim de utilizare, acest fiind de altfel matisat, pentru o rezistenta mai mare in timp.

 

 

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Somic G95X

  1. Koss a scris pe:

    Am vreo 5 perechi de diverse casti somic… toate pe usb. Am chiar si o pereche mai veche de e-95 5.1. Cat priveste durabilitatea in timp pot spune ca dureaza. N-am avut probleme cu driverele de sunet ori cu fire terminate si impuscate si le-am folosit zi de zi vreme de ani de zile.

    Eu personal recomand somic. Au raport calitate pret foarte bun.

Lasa-ne un comentariu: