lab501.ro

Review – Somic G95X

Scris de: , in categoria: Periferice, in 31 May, 2018.

Specificatii

 

 Somic G95X
TipWired, 5.2 Surround
DifuzoareFront: 40 mm + 30 mm
Rear: 20mm
Vibrator: 20mm
Impedanta32 Ohm @ 1kHz
Sensibilitate101dB
Frecventa20 - 20.000 Hz
MicrofonBoom, unidirectional
ConectivitateUSB
ControlMute microfon, LED On / Off, Volum general dar si individual (fata, spate, centru, subwoofer, bass)
Greutate420 g
Pret240 Lei

 

Somic G95X se conecteaza pe USB, in controller-ul de pe fir fiind integrata o placa de sunet 5.1 cu chipset C-Media. In fiecare casca avem 3 difuzoare si un vibrator pentru a complementa frecventele joase. Specificatiile de pe Internet sunt gresite, asadar a trebuit sa desfac castile pentru a vedea exact care este structura interna (pozele le puteti vedea putin mai jos). Avem doua difuzoare principale amplasate in partea centrala (40mm sus si 30mm jos) ce redau canalele de front si centru, un difuzor de 20mm amplasat spre spate ce reda efectele de surround. Pentru un plus de bass, in partea din spate avem o cutiuta mica neagra ce adaposteste un vibrator cu diametrul de 20mm.

Judecand dupa complexitatea lor ai putea spune ca greutatea ar fi un impediment, numai ca cele 420g ne arata contrariul. Microfonul este retractabil, acesta putand fi ascuns atunci cand nu il folosim. LED-ul rosu din varf lumineaza atunci cand acesta este activ, lucru extrem de util si ergonomic. Bratul microfonului este extensibil, asadar poate fi ajustat dupa bunul plac.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Somic G95X

  1. Koss a scris pe:

    Am vreo 5 perechi de diverse casti somic… toate pe usb. Am chiar si o pereche mai veche de e-95 5.1. Cat priveste durabilitatea in timp pot spune ca dureaza. N-am avut probleme cu driverele de sunet ori cu fire terminate si impuscate si le-am folosit zi de zi vreme de ani de zile.

    Eu personal recomand somic. Au raport calitate pret foarte bun.

Lasa-ne un comentariu: