lab501.ro

Review – Somic G95X

Scris de: , in categoria: Periferice, in 31 May, 2018.

Somic G95X

 
Somic este un producator din China, activ pe piata inca din 1998, totusi produsele lor au patruns in Romania de-abia acum cativa ani. Nu a trecut mult si acestia au devenit un brand demn de luat in seama in segmentul entry-level, acolo unde pretul este factorul principal in luarea unei decizii. Totusi, nu toate produsele lor fac parte din categoria entry-level, reciproca fiind si ea valabila. Acesta este de altfel si rolul nostru, de a va prezenta unele produse care ni s-au parut cu adevarat interesante.

Pe masa de test stau si se uita la mine o pereche de casti cu 8 difuzoare, asezate intr-o configuratie marketabila de 5.2. Nu stiu cum au inghesuit intr-un spatiu atat de mic atatea difuzoare dar in mintea mea sigur nu aveau cum sa sune bine. Audiofil convins fiind, tot ce depasea configuratia stereo mi se parea inutil, avand in vedere pretul platit in plus. Totusi castile asupra carora ne concentram astazi – Somic G95X – pot fi gasite la un pret accesibil (sub 300 lei) iar configuratia multi-difuzor promite o experienta spatiala reala in jocuri si filme. In muzica vom vedea cum sta situatia, poate avem parte de o surpriza cine stie?

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Somic G95X

  1. Koss a scris pe:

    Am vreo 5 perechi de diverse casti somic… toate pe usb. Am chiar si o pereche mai veche de e-95 5.1. Cat priveste durabilitatea in timp pot spune ca dureaza. N-am avut probleme cu driverele de sunet ori cu fire terminate si impuscate si le-am folosit zi de zi vreme de ani de zile.

    Eu personal recomand somic. Au raport calitate pret foarte bun.

Lasa-ne un comentariu: