lab501.ro

Review – ENDORFY Thock 75% Wireless Black

Scris de: , in categoria: Periferice, in 11 April, 2023.

Prezentare

 
ENDORFY Thock 75% Wireless Black este o tastatura compacta si solida, construita dintr-un plate metalic, de care este atasata placa de baza, precum si o carcasa din plastic. Unghiul de tastare poate fi ajustat cu ajutorul celor doua seturi de picioruse de pe latura inferioara, iar dongle-ul wifi este montat intr-un lacas dedicat, langa switch puller.

Conectorul USB-C este pozitionat pe latura din spate, in mijlocul tastaturii, producatorul oferind si un canal pentru wire-management, cu ajutorul caruia putem scoate cablul prin mijloc, inspre dreapta tastaturii sau inspre stanga sa. ENDORFY Thock 75% Wireless Black este echipata cu un buton dedicat pentru selectia tipului de conexiune, aceasta avand trei pozitii, mai precis cablu, Off sau wireless.

Chiar daca discutam despre o tastatura compacta, practic cel mai compact format pe care eu chiar il pot folosi, in coltul din dreapta sus gasim o rotita cu dublu rol, care in mod implicit controleaza volumul prin rotatie, respectiv functia Mute prin apasare, functiile putand fi modificate dupa bunul plac cu ajutorul aplicatiei pusa la dispozitie de producator.

Pe latura inferioara gasim 4 insertii de cauciuc, pentru o mai buna stabilitate pe suprafete lucioase, precum si patru picioruse, utilizatorul avand astfel la dispozitie 3 unghiuri distincte de tastare. Keycaps-urile incluse din fabrica sunt fabricate din DS PBT si au o grosime de ~0.8mm, fiind echipate cu profil standard, cilindric.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: