lab501.ro

Review – ENDORFY Thock 75% Wireless Black

Scris de: , in categoria: Periferice, in 11 April, 2023.

ENDORFY Thock 75% Wireless Black

 

Probabil ca numele ENDORFY nu va spune mare lucru in momentul de fata, in fond avem de-a face cu un brand lansat in urma cu doar cateva luni, in Octombrie 2022. In spatele acestui brand se afla insa niste prieteni mai vechi, ale caror produse le-am tot testat in ultimii ani sub un nume sau altul. Este vorba despre producatorul polonez Cooling, care a vazut lumina zilei in 1993, ca un distribuitor local pentru PC-uri si accesorii. 14 ani mai tarziu, lua nastere primul brand propriu, mai precis Silentium PC, ale caror carcase si coolere le-am testat de-a lungul timpului pe LAB501.

2016 marca intrarea pe piata perifericelor de gaming, prin lansarea brand-ului SPC Gear, un alt nume bine cunoscut pentru cititorii nostri, in fond am testat mai multe produse de la ei, cum ar fi tastaturi, microfoane sau casti. Ei bine, 6 ani mai tarziu, in 2022, cei de la Cooling s-au decis sa adauge un nou brand propriu in portofoliu, lansand ENDORFY, un brand destinat atat gamerilor, cat si creatorilor de continut si pasionatilor de tehnologie in general.

In momentul de fata ENDORFY ofera deja mai multe game de produse, cum ar fi carcase, surse, ventilatoare, scaune de gaming, birouri, tastaturi, casti microfoane si mousi, iar noua ne-a revenit sarcina de a analiza cele mai interesante produse din fiecare gama. Drept urmare, in urmatoarele luni vom testa atat periferice, cat si componente pentru PC, unele dintre ele atragandu-ne atentia de la bun inceput.

Si ca sa incepem lucrurile in forta, primul produs ENDORFY pe care il vom testa este o tastatura compacta, hot-swappable, capabila sa acomodeze switch-uri tip MX cu 3 sau 5 pini. Si ca lucrurile sa fie si mai interesante, este clar de la bun inceput ce categorie de utilizatori tinteste aceasta tastatura, denumirea ei fiind ENDORFY Thock 75% Wireless Black.

ENDORFY ofera in momentul de fata doua serii de tastaturi, mai precis Thock si Omnis, fiecare fiind disponibile in mai multe variante (9 pentru Omnis, respectiv 18 pentru Thock), in functie de conexiune, dimensiuni, tipul de switch-uri si tipul de keycaps-uri folosite. Astfel, seria Thock este alcatuita din modele full size, tenkeyless, 75% si 60%, cu sau fara fir, cu switch-uri Kailh Box Black, Brown, Red, respectiv Kailh Blue, Red, Brown RGB, cu keycaps-uri DS PBT negre sau Pudding.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: