lab501.ro

Review – SPC Gear Headset Viro Plus & Streaming Microphone SM950

Scris de: , in categoria: Periferice, in 3 June, 2021.

SPC Gear

 
Prietenii de la Silentium PC si SPC Gear au fost foarte harnici in ultima vreme, trimitand la teste mai multe tipuri de produse, cum ar fi carcase sau scaune de gaming, pe care le-am tratat asa cum se cuvine pe LAB501. Ei bine, iata ca acum a venit momentul sa vedem cateva produse potrivite pentru NEXT si ma refer, desigur, la headset-ul SPC Gear Viro Plus si la microfonul SPC Gear SM950, ambele fiind gandite pentru gameri in principal si pentru streameri in particular.

SPC Gear Viro Plus este un headset solid, care ne aduce aminte de primele modele HyperX Cloud, dar care vine echipat cu o placa grafica 7.1 si este comercializat pentru aproximativ 330 RON. Pe de alta parte, SPC Gear SM950 este un microfon din gama mid-high (~529 RON), comercializat in 2 versiuni, mai precis versiunea testata de noi, care este livrata impreuna cu un brat articulat de sustinere, respectiv versiunea SM950T, care este livrata impreuna cu un simplu trepied.

Casti cu un bun raport calitate / pret? Un microfon cu ceva pretentii si posibilitati avansate de montare pe birou? Suna interesant, nu-i asa? Ei bine, asa ne-am gandit si noi, drept urmare astazi vom discuta despre cele mai noi produse SPC Gear care au ajuns in laboratorul nostru, adica SPC Gear Viro Plus si SPC Gear SM950.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: