lab501.ro

Review – SPC Gear Headset Viro Plus & Streaming Microphone SM950

Scris de: , in categoria: Periferice, in 3 June, 2021.

SPC Gear Viro Plus

 
SPC Gear Viro Plus sunt livrate in ambalajul specific perifericelor SPC Gear, in pachet fiind incluse castile, doua cabluri jack/jack de lungimi diferite, ambele cu telecomanda pe fir, un splitter TRSS / audio in + audio out, o placa de sunet pe USB, precum si un set de ear-pads de rezerva.

SPC Gear Viro Plus este un headset over the ear cu incinta inchisa si dimensiuni considerabile, care ofera un nivel ridicat de confort in timpul utilizarii, datorita greutatii reduse, combinate cu head-band-ul imbracat in burete capitonat cu piele ecologica, respectiv cupele imbracate in acelasi tip de material. Castile se aseaza firesc pe urechi, iar microfonul poate fi pozitionat asa cum ne dorim, datorita bratului flexibil pe care este montat.

Nu in ultimul rand, avem la dispozitie doua cabluri jack-jack, unul de 120cm lungime si unul de 270cm lungime, ambele fiind echipate cu o telecomanda pe fir pe care gasim butonul Mute, respectiv o rotita cu ajutorul careia putem controla volumul. Astfel, indiferent ca ne dorim sa utilizam castile impreuna cu un smartphone, cu un PC sau cu o consola pozitionata ceva mai departe de noi, cei de la SPC Gear au incercat sa ofere in pachet toate accesoriile necesare.

Pentru smartphone sau tableta putem utiliza un conector TRSS, in timp ce pentru PC putem alege intre placa de sunet 7.1 (USB) inclusa in pachet, sau pentru un splitter catre conectorii audio headphones si Mic, daca ne dorim functionare in mod stereo.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: