lab501.ro

Review – Creative Sound BlasterX Katana

Scris de: , in categoria: Periferice, in 15 November, 2017.

Constructie si dotari

 

Numele bestiei nu a fost ales intamplator, incinta principala semanand cu faimoasa sabie japoneza. Aluminiul finisat ii confera un aspect premium, fiind clar de la bun inceput ca avem de-a face cu un produs high-end. Latura din fata adaposteste display-ul, sistemul de iluminare Aurora, precum si cele doua tweeter-e, orientate in unghi inspre laterale.

Cele doua difuzoare de 63.5mm sunt orientate vertical, pentru a oferi spatialitatea de care va povesteam mai devreme. Pe latura superioara gasim butoanele de control (on/off, volum, sursa, SBX), insa in majoritatea timpului veti folosi cel mai probabil telecomanda.

Latura din spate adaposteste conectorii, iar cei de la Creative nu s-au zgarcit la acest capitol. Astfel, pe langa conectorul alimentatorului si conectorul sub-woofer-ului, gasim o intrare de microfon (can you say karaoke?), iesirea pentru casti, o intrare jack 3.5 mm, conectorul optic, portul USB la care putem conecta un stick pentru a rula muzica direct de pe acesta precum si portul micro-USB cu ajutorul caruia putem conecta Katana la PC.

Creative Sound BlasterX Katana arata impresionant, insa adevarata magie are loc in interior, datorita design-ului tri-amplificat. Astfel, cele doua perechi de boxe beneficiaza de cate un DSP dedicat, iar al treilea DSP se ocupa cu amplificarea semnalului trimis catre sub-woofer.

Creative Sound BlasterX Katana poate fi pozitionata sub televizor, pentru utilizarea in sufragerie, sau sub monitor, conectata la PC, fiind un soundbar care se adreseaza atat cinefililor cat si gamerilor. Cele 49 de LED-uri RGB subliniaza acest aspect, in cazul in care denumirea Sound BlasterX nu era destul de clara.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: