lab501.ro

Review – Creative Sound BlasterX Katana

Scris de: , in categoria: Periferice, in 15 November, 2017.

Specificatii

 

 Creative Sound BlasterX Katana
TipSoundbar, 2.1, Wired
Putere75W RMS
Difuzoare2 x 34mm + 2 x 63.5mm
1 x 133mm (Subwoofer)
Conectivitate1 x Jack 3.5mm Aux in
1 x Jack 3.5mm Mic in
1 x Optical in
1 x Headphones out
1 x USB
1 x micro USB
Blutetooh 4.2
Moduri redareBluetooth (A2DP)
Digital 5.1 (optical)
7.1 Virtual Surround (PC)
24-bit 96kHz Audio Playback (PC)
USB Player (MP3, WMA, FLAC, WAV)
CompatibilitateTV, Smartphone, PC, PS4, PS4 Pro, PS4 Slim
Pret1500 RON

 

Bun, ce inseamna de fapt un soundbar? Este vorba despre un sistem de sunet in care toti satelitii sunt montati intr-o singura incinta, iar modul in care sunt orientati ofera senzatia de spatialitate de care avem nevoie in timpul vizionarii filmelor.

In acest scop, cei de la Creative au dotat modelul Katana cu 4 difuzoare, dintre care doua au 34mm diametru si redau inaltele, iar doua au diametrul de 63.5mm si se ocupa de medii. Subwoofer-ul este dotat cu un difuzor de 133mm, care se ocupa de frecventele joase, tot ansamblul dezvoltand 75W RMS.

Secretul din spatele calitatii audio este dat de DAC-ul integrat, Katana folosind o solutie similara cu ceea ce am vazut in cazul modelului G5. In functie de sursa conectata, Creative Sound BlasterX Katana poate reda sunet digital 5.1 (in momentul in care conectam televizorul la intrarea optica), 7.1 surround (in momentul in care conectam PC-ul cu ajutorul cablului USB inclus in pachet), suportand redarea formatelor pana la 24 de biti / 96 kHz.

Fiind vorba despre un sistem de sunet modern, putem conecta un smartphone prin Bluetooth, putem reda MP3-uri sau FLAC-uri de pe un stick USB sau putem conecta soundbar-ul la o consola de ultima generatie pentru a ne bucura de o calitate audio ridicata in timpul sesiunilor de gaming. In fond, seria SoundBlaster X este dedicata gamerilor, iar Katana este dotata cu iluminare RGB.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: