lab501.ro

Review – Corsair HS60 HAPTIC

Scris de: , in categoria: Periferice, in 24 December, 2020.

Specificatii

 

 Corsair HS60 Haptic
TipWired, Stereo
Difuzoare50mm (Neodymium)
Impedanta32 Ohm @ 1 kHz
Sensibilitate111dB (+/-3dB)
Frecventa20 Hz - 20 kHz
MicrofonUnidirectional, Noise cancelling, 100 Hz - 10 kHz
ConectivitateUSB
ControlVolum, Intensitate vibratie, Mute microfon
CompatibilitatePC
Greutate420 g
Pret600 Lei

 

Corsair HS60 HAPTIC sunt casti stereo, cu conectare USB, echipate cu difuzoare de 50mm cu magnet din neodymium precum si cu un microfon unidirectional orientabil, de tip boom. Difuzoarele au o impedanta de 32 Ohm si un raspuns in frecventa cuprins intre 20Hz si 20KHz, sensibilitatea fiind de 111dB, specificatiile audio precum si constructia fiind comune cu modelele HS50 sau HS60 Pro.

Microfonul vine cu certificare Discord ca o garantie a calitatii, are o impedanta de 2kOhm permitand o sensibilitate de -40dB, in timp ce spectrul de frecventa acoperit este 100Hz – 10kHz. Microfonul este unidirectional si – asa cum ne-au obisnuit majoritatea producatorilor – complet detasabil.

Pentru ajustarea volumul si oprirea microfonului avem butoane amplasate in partea din spate a castii stangi, in timp ce intensitatea vibratiei date de tehnologia haptica poate fi reglata din partea din spate a castii drepte. Amplasamentul este optim din punct de vedere al ergonomiei, numai ca putem atinge butoanele din greseala atunci cand ridicam / asezam castile pe urechi, insa dupa o scurta perioada de acomodare totul este ok.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: