lab501.ro

Review – Corsair HS60 HAPTIC

Scris de: , in categoria: Periferice, in 24 December, 2020.

Corsair HS60 HAPTIC

 
Reproducerea frecventelor joase folosind tehnologia haptica pentru a spori imersiunea in jocuri este un concept interesant si ne bucuram ca il vedem implementat pentru prima data intr-o pereche de casti maintream. Zic asta pentru ca desi aceasta tehnologie exista de cativa ani pe headset-uri de la Razer sau Sony, pana acum pretul a fost unul destul de prohibitiv.

Astazi ne vom delecta cu Corsair HS60 HAPTIC, care este identic cu HS60 Pro Surround, insa are in plus tehnologia de feedback haptic dezvoltata de Taction Technology. Aceasta implica cate o diafragma care vibreaza amplasata in spatele fiecarui difuzor pentru a reda frecventele specifice unui subwoofer, adica intre 20Hz si 160Hz. Din cauza utilizarii tehnologiei haptice, HS60 HAPTIC functioneaza doar conectate la un slot USB si trebuie sa avem grija ca portul sa poata livra destul curent.

Dublarea pretului de comercializare fata de modelul fara haptic, precum si natura subiectiva a acestei tehnologii, face din Corsair HS60 HAPTIC un produs interesant si vom incerca sa va prezentam parerea noastra in continuare. Daca nu luam in considerare “chinezariile” de pe Amazon, Aliexpress sau eBay, headset-ul testat astazi este cea mai accesibila varianta de a avea acces la tehnologia haptica pe partea de casti.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: