lab501.ro

Review – 1MORE Triple Driver Over-Ear Headphones & Triple Driver In-Ear Headphones

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 9 August, 2018.

Teste si concluzii

 
Am testat castile ascultand melodii in format FLAC, MP3 128 Kbps si pe YouTube. Am ascultat Pink Floyd – Wish you were here, Rammstein – Ich tu dir weh, Parazitii – Probleme de mandibula, Prodigy – Molotov Bitch, Dimmu Borgir – Mourning Palace si Johann Strauss – Wiener Waltz. Apoi am ascultat o serie de sample-uri – sunete cu frecvente de la 10 Hz la 22KHz, sweep-uri pe intreaga plaja de frecventa, teste de spatialitate, s.a.m.d.

Am folosit pentru teste 5 situatii, mai precis o platforma dotata cu un chipset audio Realtek ALC 1150, o platforma dotata cu o solutie audio Creative Sound Blaster ZxRi, placa de sunet externa Creative Sound BlasterX G5, precum si doua telefoane, Allview X2 Xtreme si Huawei Mate 9.

Faptul ca unele produse sunt gandite pentru ceva anume si exceleaza exact in acea situatie este cat se poate de clar in momentul in care discutam despre produse dedicate, cum ar fi in acest caz o pereche de casti pentru auditie muzicala. Spun asta pentru ca 1MORE Triple Driver Over-Ear redau cu o fidelitate impresionanta sunetul in momentul in care sunt conectate la o placa de baza “normala” (1150) sau la un smartphone, insa volumul maxim este destul de slab, iar prin urmare nu ne putem bucura pe deplin de ceea ce au de oferit aceste casti.

In momentul in care conectam castile la o sursa de buna calitate, cum ar fi ZxRi sau Creative Sound BlasterX G5, peisajul se schimba complet, iar furtuna de sunete care ne asalteaza timpanele cu greu poate fi stapanita. Practic, pentru asta sunt construite aceste casti, iar daca volumul maxim nu este suficient cand le conectam la PC, in momentul in care le conectam la Creative Sound BlasterX G5 cu greu putem suporta un volum mai mare de 50%.

Pentru ca, daca ai de gand sa folosesti o pereche de casti gandite pentru auditie muzicala, ar fi indicat sa le si conectezi la o sursa pe masura lor. Iar cand asta se intampla, sentimentul pe care il simti poate fi descris intr-un simplu cuvant – bucurie! Asa ar trebui sa sune o pereche de casti HiFi, cu toata gama de frecvente reprezentata corect, aproape liniar, fara exagerari in nici o extrema a spectrului. Desigur, bass-ul este percutant, voluptuos as putea spune, insa nu exagerat ca in cazul modelelor gandite pentru jocuri, ci exact atat cat trebuie, pentru a pastra intacta tesatura instrinseca a melodiei, asa cum a gandit-o artistul.

Desi m-as fi asteptat ca 1MORE Triple Driver In-Ear sa se comporte diferit, fiind totusi casti in-ear, comportamentul acestora este similar cu cel al surorilor mai mari. Astfel, conectate la o sursa mediocra, acestea vor suferi de pe urma volumului scazut. In momentul in care le conectam la o sursa de calitate, atat volumul cat si fidelitatea vor reusi sa ne impresioneze, fiind incredibil cat de bine pot reda frecventele joase o pereche de casti de dimensiuni atat de reduse.

Revenind la ceea ce discutam pe prima pagina, apare cu siguranta intrebarea – au reusit cei de la 1MORE? Ei bine, din punctul meu de vedere, dupa ce am ascultat cu atentie doua perechi de casti de la ei, as spune ca sunt cu siguranta pe drumul cel bun. Pentru ca atat 1MORE Triple Driver Over-Ear, cat si 1MORE Triple Driver In-Ear suna bine peste gama de pret din care fac parte si multi pasionati se vor bucura de faptul ca fidelitatea este acum mai accesibila ca niciodata. Retineti totusi – impreuna cu o sursa de calitate!

 

Comentarii

6 comentarii la: Review – 1MORE Triple Driver Over-Ear Headphones & Triple Driver In-Ear Headphones

  1. Cristian a scris pe:

    Salutare,
    Am citit cu interes articolul despre Yoga’s ( sau Yogi )
    Mi-ai placut ca ai surprins esentialul , si ti-am dat credit ref la concluzii :
    Am achizitionat Yoga 730 . 4200
    Dar o surpriza neplacuta a fost SSD Hynix de 256 slab rau.
    L-am rezolvat cu 960 Pro – parfum !
    WiFi Realtek e super ok , mai putin bluetooth-ul care imi da lag observabil la mouse.
    Scos crapware-ul ( McAfee , si W10 1709 ) – adica reinstalat 1511 cu blocare (eliminare) servere update si ce sa vezi , se misca f f bine si cu f putin zgomot .
    Aviz doritorilor de liniste – sa configurati undervolt V core Cpu cu XTU !
    Si.. inca un aspect , am umplut casa de dongles si HUB USB-C.
    Cand postezi art cu Note 9 ( adica battery life si fluiditate UI pt Exynos )?

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Multumim pentru feedback, Cristian!

    Legat de Note 9…cand o veni la teste

  3. Cristian a scris pe:

    Ma bazez ( as usual ) pe OBIECTIVITATEA ta ref la review Note 9 si , lasa-ne si un printscreen cu AIDA64- Devices ref la modulul camera foto . Stiu ( la Note & si 8) ca variantele Qualcomm Snap au modul SONY, iar pt noi , plebeii, la varaintele Exynos
    modul inferior SLSI_S5K2L2.
    Cu multumiri

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Cand il primesc o sa incerc sa nu uit. Deobicei eu folosesc Quadrant pentru datele astea, dar daca nu afiseaza ce trebuie pot instala si AIDA.

  5. Greuceanu a scris pe:

    @Cristian
    Nu există “modul” inferior pentru că e Samsung iar celălalt este Sony.
    Nu există diferențe de calitate între fotografiile modelelor Note8 dotate cu senzor Samsung și cele dotate cu senzori Sony.
    Asta este doar un clișeu care nu are acoperire în realitate. Am avut ocazia să văd rezultate foto cu Note8 cu procesor Snapdragon și senzor Sony și nu se pot face departajări calitative între fotografiile acestuia și cele ale modelului Cu Exynos și senzor Samsung.
    Ba chiar mi s-a părut că cele cu senzor Samsung au o claritate și culori mai corecte decât cel cu senzor Sony,dar este ceva insesizabil,nu se pot face departajări notabile.
    Motivul pentru care Samsung nu folosește exclusiv senzori proprii pe toate modelele sale nu este nici pe departe calitatea mai slaba a cestora ci capacitatea de producție redusă,mult sub cea a Sony,care nu îi permite să doteze toate terminalele lor cu senzori proprii.
    Cu tot respectul și obiectivitatea.

  6. Cristian a scris pe:

    @Greuceanu.
    Am luat un Samsung Note 7 Exynos pt mine si am fost dezamagit de camera.
    Dar cum “pixul ” era ce voiam ,alaturi de viteza SOC ului Exynos 8890 (catifea cum ii zic eu ),bateria de 2 zile(medie) si alaturi
    de aplicatia BK de a bloca/debloca COMPLET la dorinta mea Google services,play, etc . Am luat al 2 lea identic si pt sotie . Cum l -am desfacut am vrut sa fac o comparatie a pozelor . Surpriza , pozele ieseau mai bine decat la ex meu.
    Curios am cautat sa aflu ce este diferit in exemplarul 2. Am aflat cu AIDA : al meu are modul camera Samsung iar al 2 lea ex are SONY IMX.
    Multumit ?

Lasa-ne un comentariu: