lab501.ro

Corsair K60 RGB Pro SE – CHERRY Viola

Scris de: , in categoria: Periferice, in 28 January, 2021.

Software

 
Dupa cum probabil stiti, utilitarul proprietar se numeste iCUE, acesta fiind un portal dedicat intregului ecosistem Corsair. Asadar, dupa ce instalam software-ul, tastatura poate fi adaptata nevoilor si preferintelor proprii. Memoria on-board este limitata doar pentru memorarea functiilor de iluminare, prin urmare orice alte setari (de exemplu macro-urile) sunt valabile cat timp utilitarul ruleaza in fundal.

iCUE este intuitiv si ne ajuta sa inregistram macro-uri (de la functii simple la complexe), sa rearanjam tastele in cazul in care preferam alt layout, dar si sa valorificam iluminarea per tasta. Referitor la efectele de iluminare, putem alege din cele predefinite sau putem defini ce efecte ne dorim, insa observam faptul ca daca lasam iCUE sa ruleze beneficiem de mult mai multe posibilitati.
 


 

Iluminare

 

Comentarii

Un comentariu la: Corsair K60 RGB Pro SE – CHERRY Viola

  1. Dor a scris pe:

    Drăguță tastatura, chiar sunt curios să experimentez noile switch-uri :) . Păcat că nu are memorie pentru macrouri, mi-ar fi plăcut ca toate funcțiile să fie disponibile fără aplicație. Faptul că se pot inlocui ușor switch-urile e un mare plus.
    Iar prețul, nici mie nu mi se pare că merită 700+ Ron… :(

Lasa-ne un comentariu: