lab501.ro

Corsair K60 RGB Pro SE – CHERRY Viola

Scris de: , in categoria: Periferice, in 28 January, 2021.

Constructie

 
Corsair K60 RGB Pro SE este o tastatura placuta in utilizare, senzatie data in mare parte de masivitatea constructiei, la care se adauga si efectul oferit de switch-urilor mecanice folosite. Design-ul translucid al switch-urilor Cherry Viola, impreuna cu suprafata tastaturii din aluminiu, pun in evidenta iluminarea RGB per tasta.

In pachetul de accesorii gasim si wrist-pad-ul cu finisaj texturat placut la atingere si spuma cu memorie, care se ataseaza prin intermediul magnetilor de corpul tastaturii. Pentru stabilitate, atat spatele tastaturii, cat si spatele pad-ului, prezinta insertii de cauciuc, care vor oferi aderenta tastaturii in special in timpul sesiunilor de gaming. Bineinteles, unghiul tastaturii se poate ajusta prin cele doua picioruse culisante.

Tastele in sine au fost supuse procesului de dublu-injectie, acestea fiind fabricate din PBT – un plastic mai dur decat traditionalul ABS, aspect care le confera un plus de fiabilitate. Tastele au inaltime normala spre deosebire de versiunile non-SE care au tasta cu inaltime reduse, problema cu acestea din urma fiind faptul ca lasa sa se vada prea mult din partea inferioara a switch-ul care nu este atat de aspectuos – tine de gusturi oricum, posibil sa va placa, daca sunteti fani RGB.

Daca nu instalam softul de configurare iCUE, putem regla iluminarea direct din combinatii de taste, insa nu putem inregistra Macro-uri, pentru ca tastatura K60 RGB Pro SE nu are memorie dedicata pentru acest lucru. Dar de ce sa nu-l instalam? Haideti pe pagina urmatoare sa vedem ce putem face cu ajutorul lui.
 

Comentarii

Un comentariu la: Corsair K60 RGB Pro SE – CHERRY Viola

  1. Dor a scris pe:

    Drăguță tastatura, chiar sunt curios să experimentez noile switch-uri :) . Păcat că nu are memorie pentru macrouri, mi-ar fi plăcut ca toate funcțiile să fie disponibile fără aplicație. Faptul că se pot inlocui ușor switch-urile e un mare plus.
    Iar prețul, nici mie nu mi se pare că merită 700+ Ron… :(

Lasa-ne un comentariu: