lab501.ro

Cooler Master SK630 – Cherry MX Low Profile

Scris de: , in categoria: Periferice, in 10 September, 2019.

Concluzii

 

Cooler Master SK630 este o tastatura high-end, acest lucru fiind evident in momentul in care analizam calitatea constructiei. Aluminiul slefuit se imbina de minune cu key-caps-urile joase cuplate cu switch-urile Cherry MX Low Profile Red RGB, iar experienta in utilizare este una placuta, acestea fiind probabil cele mai precise switch-uri Cherry pe care am pus mana pana acum.

Paradoxal, dar tocmai faptul ca nu se comporta precum switch-urile Cherry MX clasice ii confera tastaturii un plus de valoare in ochii mei. Astfel, imi este mult mai usor sa redactez text utilizand noile switch-uri Low Profile de la Cherry, cursa scurta a tastelor fiind mult mai aproape de gustul meu.

Nu in ultimul rand, iluminarea poate fi setata dupa bunul plac, insa eu am apreciat schema default, aceasta fiind discreta si placuta. Cooler Master SK630 este construita atat pentru cei atrasi de design-ul minimalist, care vor utiliza cel mai probabil combinatiile de taste pentru a seta iluminarea, dar si pentru cei care apreciaza posibilitatile de configurare, utilitarul Portal oferind o experienta cat se poate de concisa in acest sens.

Per total, daca aveti nevoie de o tastatura tenkeyless compacta de calitate, luati in calcul si Cooler Master SK630. Aceasta este disponibila deja si in magazinele noastre, pentru ~ 590 RON.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: