lab501.ro

Cooler Master SK630 – Cherry MX Low Profile

Scris de: , in categoria: Periferice, in 10 September, 2019.

Specificatii

 

Interfata / Dimensiune cabluUSB / 1.8m / detasabil
Dimensiuni (LxWxH)353.5 mm x 125.5 mm x 29.8 mm
TasteCherry MX RGB Low Profile
Taste macro dedicateNu
Taste multimedia dedicateNu
IluminareDa, customizabila (16.8 milioane culori)
PorturiUSB Type-C
Anti ghostingN-key rollover/ anti-ghosting
SoftwareDa
Memorie On-Board512KB
ChipsetARM Cortex M3

 
Cooler Master SK630 este construita in jurul unui chipset ARM Cortex M3, secondat de 512KB memorie on board. Principala noutate adusa de catre Cooler Master SK630 este utilizarea switch-urilor Cherry MX Low Profile. Acestea sunt disponibile in doua variante, mai precis Cherry MX Low Profile Red si Cherry MX Low Profile Speed, singura diferenta intre ele fiind distanta pana la actuare, de 1.0mm in cazul versiunii Speed, respectiv 1.2mm in cazul versiunii Red.

Ambele versiuni sunt disponibile in doua variante, cu sau fara iluminare RGB si au in rest aceleasi specificatii, mai precis o cursa totala de 3.2mm, precum si o forta necesara pentru actuare de 45cN. Un alt aspect important este lipsa click-ului sonor, specific deobicei switch-urilor Cherry, acesta lipsind cu dezavarsire in cazul modelelor Low Profile.

Cooler Master SK630 utilizeaza switch-uri Cherry MX Low Profile Red cu iluminare RGB, intr-un format compact. Nu avem de-a face cu taste macro sau taste multimedia dedicate, insa acestea pot fi definite dupa bunul plac folosind utilitarul Portal. In gama SK, in momentul de fata gasim 3 modele, mai precis SK650 (tastatura full), SK630 (modelul tenkeyless testat astazi) si versiunea SK621, o tastatura tenkeyless de dimensiuni reduse, dotata cu conexiune Bluetooth.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: