lab501.ro

Cooler Master SK630 – Cherry MX Low Profile

Scris de: , in categoria: Periferice, in 10 September, 2019.

Cooler Master SK630

 
In urma cu doi ani admiram la Computex o serie noua de tastaturi de la Cooler Master, mai precis seria CK. Mi-a atras atentia atunci modelul CK620, o tastatura tenkeyless extrem de compacta, care utiliza switch-uri Cherry MX Low Profile. Ei bine, anii au trecut si asa cum am putut vedea la Computex-ul din acest an, seria CK a fost redenumita in SK, iar modelul admirat de mine in trecut a ajuns intre timp in retail sub denumirea Cooler Master SK630.

Elementele care m-au atras pe mine initial au ramas la fel, mai precis avem de-a face cu o tastatura compacta, cu switch-uri Cherry MX Low Profile, montate pe o baza de plastic acoperita cu o placa de aluminiu slefuit. Desigur, tastatura este echipata cu iluminare RGB, insa nu acesta este aspectul care mi-a atras mie atentia in urma cu doi ani.

Nu, eu personal am fost atras de modul in care se simt noile switch-uri Cherry. Sincer sa fiu, nu am fost niciodata un mare fan al produselor companiei germane, deoarece switch-urile Cherry au fost intotdeuna putin prea… “clicky” pentru gustul meu.

Totusi, cand am incercat pentru prima data varianta low profile mi-am dat seama ca acestea se potrivesc mult mai bine stilului meu de scris decat clasicele MX Red/Brown/Blue, prin urmare de-abia am asteptat sa primesc la teste o astfel de tastatura, iar aceasta a venit sub forma lui Cooler Master SK630.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: