lab501.ro

ASUS ROG Falchion Cherry MX Red

Scris de: , in categoria: Periferice, in 24 June, 2021.

ASUS ROG Falchion Cherry MX Red

 
Daca tot am intrat pe segmentul tastaturilor de mici dimensiuni cu Corsair K65 RGB Mini (60%) am zis sa vedem cum arata un format ceva mai mare, mai exact 65% ,in implementarea ASUS ROG Falchion. De la inceput trebuie sa va spun ca aceasta tastatura este o mica bijuterie, la propriu si la figurat, pe langa dimensiunea care este similara cu tastaturile 60%, avand si conectivitate fara fir si USB impreuna cu o baterie interna cu o autonomie de pana la 450 ore. Un capac de plastic este livrat in pachet care poate fi folosit pe post de suport sau deasupra, pentru protectie, in cazul in care o luam cu noi in deplasare.

Tastele ROG Doubleshot din PBT, impreuna cu iluminarea per tasta Aura Sync, puncteaza atat la capitolul de fiabilitate si ergonomie, cat si vizual, prin efectele RGB bine puse la punct. Desi momentan pretul este sub 700lei, in mod normal aceasta tastatura poate fi gasita mai degraba in intervalul 750 – 800lei fiind asadar destul de usturatoare pentru buzunar.

Totusi, avem de-a face cu o tastatura premium cu format 65%, cu dimensiunea uneia de 60%, conectivitate duala, baterie integrata, capac de protectie din policarbonat dar si garantia unui produs ASUS din gama ROG. Si la fel ca si in cazul smartphone-urilor, televizoarelor sau notebook-urilor, un lucru este clar – miniaturizarea si tehnologia costa.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: