lab501.ro

CS Gear: SteelSeries Kana CS:GO Mouse & Siberia v2 Headset

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 25 January, 2013.

SteelSeries Kana CS:GO Limited Edition Mouse

 

Dupa ce am testat controllerul Free pentru device-uri mobile al celor de la SteelSeries, a venit momentul sa discutam despre mouse-ul de gaming Kana CS:GO Limited Edition si despre headset-ul Siberia v2. Intrucat este vorba despre doua device-uri destinate celebrului Counter Strike: GO, mi s-a parut utila tratarea ambelor periferice in acelasi articol. Am sa incep cu prezentarea mouse-ului dupa care am sa trec la headset urmand ca in concluzie sa vedem cum s-au comportat cele doua produse aflate in teste.

Mouse-ul Kana CS:GO nu este o noutate, mai ales pentru cunoscutorii din domeniu, acesta fiind lansat in urma cu aproape un an. Fata de versiunea originala, disponibila pe alb si negru, Kana CS:GO beneficiaza de un design mai bun, toate celelalte caracteristici fiind identice. Astfel, specificatiile Kana CS:GO sunt urmatoarele:

  • Frames per second: 3600
  • Inches per second: 130
  • Mega pixels per second: 3.7
  • Counts per inch: 400 – 3200
  • Maximum acceleration: 30 G
  • Sensor data path: True 16 bit
  • Lift distance: ~2 mm
  • Maximum polling: 1000 Hz

Din punct de vedere al pozitionarii in gama de produse SteelSeries, Kana se afla fix la mijlocul acesteia, atat din punct de vedere al dimensiunilor cat si al functionalitatii si probabil, al performantelor. In primul rand ar trebui sa mentionez faptul ca acest mouse optic este ambidextru, astfel ca poate fi folosit fara probleme de toti gamerii. Din punct de vedere al dimensiunilor, Kana se afla fix la mijloc, intre Kinzu v2 (cu dimensiuni mai mici si specificatii similare) si Sensei care este mai mare (atat din punct de vedere al dimensiunilor cat si ca masa, baza acestuia fiind din metal) dar si ca specificatii, care sunt mai bune decat cele ale fratilor mai mici, Kana si Kinzu. Bineinteles si pretul pastreaza aceleasi ‘proportii’, daca in cazul lui Kinzu v2 avem un pret de 40 euro, pentru Kana trebuie sa platim 50 euro, pentru Kana CS:GO, 60 euro (250 lei) iar pentru Sensei 90 de euro.

general

Comentarii

Niciun comentariu la: CS Gear: SteelSeries Kana CS:GO Mouse & Siberia v2 Headset

Lasa-ne un comentariu: