lab501.ro

Corsair K95 RGB Platinum – Cherry MX Speed

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 23 May, 2017.

Concluzii

 
Am testat Corsair K95 RGB Platinum timp de cateva zile pe post de tastatura principala, folosind-o pentru activitati de redactare articole dar si gaming ocazional (UT, Quake, Diablo III). Punctul de actuare ridicat al switch-urilor ofera o experienta total diferita fata de Cherry MX Red, viteza de scriere imbunatatindu-se considerabil. Pentru scris, favoritele mele personale raman Cherry MX Brown, dar pentru gaming pot spune ca Cherry MX Speed sunt clar noua alegere. Odata ce ne obisnuim cu punctul de actuare, capatam un timp de raspuns extrem de mic, practic apasarea completa a tastelor nici nu este necesara.

Calitatea constructie ridicata precum si aspectul dat de posibilitatile infinite de iluminare, fac ca modelul Corsair K95 RGB Platinum sa fie varful de gama absolut in familia de tastaturi a celor de la Corsair. Pretul de 950 lei reflecta acest lucru, iar singura mea obiectie ar fi keycaps-urile standard livrate impreuna cu tastatura. Acestea par destul de subtiri, in urma utilizarii indelungate este posibil ca uzura sa devina deranjanta din punct de vedere vizual. Tastele cauciucate livrate in pachet sunt ceva mai solide, textura aderenta facandu-le potrivite pentru sesiuni de gaming prelungit.

Per total, am apreciat senzatia oferita de Corsair K95 RGB Platinum, in special greutatea si constructia din aluminiu. Drept urmare, cel putin pentru moment, aceasta va ramane pe biroul meu pentru utilizarea zilnica, Cherry MX Speed devenind destul de interesante de indata ce te obisnuiesti cu ele. De obicei, trebuie sa platim 10$ in plus pentru aceasta echipare in cazul celorlalte tastaturi Corsair, dar in cazul lui K95 RGB Platinum pretul este acelasi indiferent ca alegem MX Speed sau MX Brown. Deh… high-end…

 

Comentarii

Un comentariu la: Corsair K95 RGB Platinum – Cherry MX Speed

  1. Hubtiti a scris pe:

    nu ma deranjeaza pretul mare pe cat ma deranjeaza ca se vede lumina pe langa butoane ca la o saracie chinezeasca (din ce am vazut la toate mecanicele) … ori lumineaza decat butoanele ori o fac sorcova … nu imi plac sorcovele.

Lasa-ne un comentariu: