lab501.ro

Corsair K95 RGB Platinum – Cherry MX Speed

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 23 May, 2017.

Software

 
Pentru configurarea celor 3 profile de iluminare trebuie sa instalam CUE (Corsair Utility Engine), ajuns acum la versiunea a 2-a. Tasta Win-lock poate fi configurata pentru dezactivarea tastei Windows, optional se pot dezactiva si combinatiile Alt+Tab, Shift+Tab sau Alt+F4.
 


 
Profilul default al tastaturii vine cu iluminare Rainbow, destul de spectaculoasa datorita marginii superioare ce are numeroase zone de iluminare controlate individual. Pozele de mai jos nu-i fac cinste in totalitate, efectul vizual pe viu fiind mult mai interesant. Cand setam iluminarea pe alb, nuanta si puterea ei nu sunt chiar convingatoare, dar acest lucru este specific LED-urilor RGB. Acesta este si motivul pentru care CoolerMaster are o versiune MasterKeys Pro L White dedicata celor ce isi doresc iluminare alba.
 

Comentarii

Un comentariu la: Corsair K95 RGB Platinum – Cherry MX Speed

  1. Hubtiti a scris pe:

    nu ma deranjeaza pretul mare pe cat ma deranjeaza ca se vede lumina pe langa butoane ca la o saracie chinezeasca (din ce am vazut la toate mecanicele) … ori lumineaza decat butoanele ori o fac sorcova … nu imi plac sorcovele.

Lasa-ne un comentariu: