lab501.ro

Corsair K95 RGB Platinum – Cherry MX Speed

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 23 May, 2017.

Constructie

 
Inca de la prima vedere putem observa faptul ca avem de-a face cu un produs premium. Personal nu folosesc wrist-pad-ul, dar pentru cei care au nevoie suprafata cauciucata este prinsa magnetic, avand doua texturi diferite interschimbabile. Spatele tastaturii are zone destul de intinse dotate cu cauciuc, acest lucru oferind o stabilitate crescuta. Mai mult, unghiul tastaturii poate fi reglat cu ajutorul celor doua picioruse de pe spate.

Latura superioara a tastaturii este dotata cu o margine iluminata RGB, aspect care nu m-a deranjat deloc, pentru ca intensitatea luminii nu este foarte mare. Senzatia oferita in timpul utilizarii este una placuta, formatul destul de compact, in combinatie cu greutatea ridicata (1.3Kg) si suprafata din aluminiu anodizat negru lasand impresia unui produs high-end, solid.

Pe rama superioara avem in partea dreapta butonul de volum si mute usor accesibile, imediat sub ele fiind pozitionate 4 taste multimedia. In partea stanga sunt dispuse 3 taste pentru schimbarea intre cele 3 profile, reglajul iluminarii (3 trepte de putere + oprit) dar si tasta win-lock, care dezactiveaza tasta Windows in timpul sesiunilor de gaming (protectie la apasarea accidentala).
 

Comentarii

Un comentariu la: Corsair K95 RGB Platinum – Cherry MX Speed

  1. Hubtiti a scris pe:

    nu ma deranjeaza pretul mare pe cat ma deranjeaza ca se vede lumina pe langa butoane ca la o saracie chinezeasca (din ce am vazut la toate mecanicele) … ori lumineaza decat butoanele ori o fac sorcova … nu imi plac sorcovele.

Lasa-ne un comentariu: