lab501.ro

Review + Interviu – Wooting two HE – Analog control for a digital world

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 18 July, 2022.

Concluzii

 
Si-as mai zice, si-as mai face, fiindca Wooting tare-mi place. Insa, iata, timpul trece, tre’ sa judecam la rece! Deci? Ce avem noi aici? Ei bine, dragii mei, avem una dintre cele mai elegante, performante si complete tastaturi pe care eu am pus mana acum. Nu, nu este o tastatura custom, nu este gasket mount si nu cantareste 4Kg. Dar…

Lucrurile astea conteaza prea putin, fata de ce poate face Wooting two HE. In primul rand, pentru ca discutam despre o alta tehnologie, care ofera alte posibilitati, dar si cel mai smooth switch de pe piata, compatibil insa cu toata legiunea de keycaps-uri MX disponibile in momentul de fata. Wooting two HE este clar gandita pentru gameri, unde ofera o experienta superlativa, cu un input lag minuscul si posibilitatea de a regla punctul de actuare oriunde ne dorim, pentru fiecare tasta in parte.

Dar este clar gandita si pentru cei care scriu mult, cu posibilitati avansate de personalizare, lay-out-uri multiple si layer-e. Plus spuma generos dimensionata montata din fabrica in carcasa si lubrifiant adaugat cu maiestrie acolo unde este nevoie de el. Si este clar gandita pentru cei care au ceva mai mult de 18 ani, pentru ca desi avem iluminare RGB, tastatura per total are un aspect sobru si elegant.

Este o tastatura impresionanta, la fel de impresionanta ca atitudinea companiei, pe care o puteti descoperi lecturand interviul de pe pagina urmatoare. Si crede-ti-ma, merita sa il cititi, pentru ca pana si eu am aflat lucruri noi si interesante si pentru ca ofera informatii din partea cealalta, a productiei, unde lucrurile nu stau intotdeuna chiar asa cum ne-am gandi noi.

 

1 – Estetica

Bond. James Bond. Asta este tot ce pot sa spun la acest capitol. Eleganta, sobra, dar si jucausa daca stam sa personalizam iluminarea, Wooting two HE castiga prin simplitate. Pentru ca uneori, less is more!

2 – Materiale folosite

Cu un top de aluminiu si o baza din ABS gros, antifonare din fabrica si un PCB care poate fi dat ca exemplu in domeniu, Wooting two HE este o tastatura cu adevarat bine construita. Ar merge si o versiune de lux, cu constructie integral metalica si un profil pana, dar deja asta este o alta discutie.

3 – Functionalitate

Cred ca Wooting two HE este una dintre cele mai versatile tastaturi pe care am pus eu mana pana acum, iar asta spune tot.

4 – Disponibilitate

Wooting two HE poate fi comandata online de pe site-ul Wooting si este livrata din Olanda, iar livrarea este rapida si lipsita de probleme, deci o bila alba si la acest capitol.

5 – Raport calitate / pret

Cu un pret de 199 Euro, Wooting two HE nu este cea mai ieftina tastatura, dar cu siguranta nu este nici cea mai scumpa, iar calitatea constructiei, posibilitatile tehnice pe care le ofera si solutia software excelenta justifica pe deplin pretul. Drept urmare, as spune ca avem de-a face cu un raport calitate / pret corect.
 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: