Review – HyperX Cloud Flight
Constructie si dotari
HyperX Cloud Flight sunt compacte si usoare, dar se potrivesc fara probleme si in cazul utilizatorilor care au capul sau urechile mai mari, cupele fiind generos dimensionate. Atat banda care sustine castile cat si cupele sunt acoperite cu spuma moale, invelita in imitatie de piele, castile fiind comode din punctul meu de vedere chiar si dupa mai multe ore de utilizare.
Fiind vorba despre un headset wireless, toate butoanele de control sunt dispuse pe casca. Astfel, volumul poate fi controlat cu ajutorul rotitei pozitionate sub incinta din dreapta, pe laterala acestei incinte fiind pozitionat butonul mute mic. Sub incinta stanga gasim butonul on/off, conectorul pentru cablul analog, conectorul micro USB pentru incarcare, respectiv conectorul pentru microfon.
Pentru a satisface nevoile unei game cat mai vaste de utilizatori, incintele pivoteaza la 90 de grade, iar microfonul poate fi ajustat in orice pozitie. Partea iluminata a headset-ului consta in cele doua logo-uri HyperX, insa eu personal nu vad rostul iluminarii in cazul castilor, mai ales daca discutam despre un headset wireless in cazul caruia castigam ore bune in plus la capitolul autonomie daca dezactivam iluminarea.
Comentarii
Niciun comentariu la: Review – HyperX Cloud Flight
Pingback: HyperX Pulsefire Surge RGB & HyperX Alloy Elite RGB - next lab501