lab501.ro

Review – HUAWEI Sound Joy

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 12 January, 2022.

Experienta in utilizare

 
Testez de cativa ani boxe portabile, iar in particular sunt utilizator de UE Boom 2, dupa ce am utilizat o perioada indelungata UE MegaBoom. Drept urmare, sunt obisnuit cu boxe de calitate, care se aud tare si au o autonomie considerabila. Dar nimic nu ma putea pregati pentru ce aveau sa imi auda urechile in cazul lui HUAWEI Sound Joy.

Desigur, stiu cum suna un sistem de sunet puternic, in fond folosesc asa ceva in fiecare zi. Si am vazut si boxe portabile supradimensionate, atarnate de umerii tinerilor pe strada sau prin gari, prin Romania sau prin alte tari.

Doar ca aici discutam despre o boxa portabila de dimensiuni relativ standard, drept urmare imi cam imaginam cum ar trebui sa sune. Dar dragii mei… in momentul in care am pornit animalul si am auzit, sau mai bine zis am simtit puterea difuzoarelor pasive, am ramas profund impresionat!

Pentru ca HUAWEI Sound Joy se aude tare, atat de tare incat nici macar afara nu am folosit-o niciodata la nivel maxim mai mult de cateva minute, de curiozitate. Producatorul specifica o presiune acustica maxima de 79 dBA la 2m distanta, insa aceasta cifra nu inseamna absolut nimic pana nu auzi HUAWEI Sound Joy pe viu.

Practic, este una dintre cele mai puternice boxe portabile in aceasta gama de dimensiune, iar redarea frecventelor joase este pur si simplu fenomenala, bass-ul plin, carnos, fiind efectiv vizibil, datorita celor doua difuzoare pasive care tremura in continuu, fara a distorsiona sau a produce orice alt zgomot in afara de muzica.

Si cu toate acestea, muzica suna cel mai aproape de cum ar trebui sa sune, dintre toate boxele portabile pe care le-am ascultat pana acum, desi avem de-a face cu un dispozitiv care pune accentul pe frecventele joase. Mediile sunt redate corect si ferm, inaltele sunt prezente exact atat cat ar trebui sa fie iar senzatia generala este ca sursa care emite aceste sunete este semnifictiv mai mare decat este de fapt.

Nici la capitolul autonomie HUAWEI Sound Joy nu se lasa mai prejos. Am utilizat-o pe parcursul a 11 zile, pentru 2 gratare si 2 sesiuni de afumare de cate 4 ore si tot nu a fost nevoie sa o incarc, desi am stat afara in temperaturi destul de scazute.

Practic, este una dintre cele mai impresionante boxe externe pe care am ascultat-o pana acum, motiv pentru care a intrat deja in arsenalul meu de unelte de gratar. Si la 599 RON, cat costa pe HUAWEI Store (desi am gasit-o pe diverse site-uri si la 500 RON), HUAWEI Sound Joy se poate lauda cu siguranta si cu un raport calitate / pret impresionant.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: