lab501.ro

Review – HUAWEI Sound Joy

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 12 January, 2022.

Prezentare

 
Discutam despre un produs premium, imbracat in plasa metalica de calitate, difuzoarele pasive fiind montate in extremitati, in exteriorul incintei rezistente la intemperii.

Aspectul este dominat de butoanele volum plus/minus supradimensionate, langa care gasim o banda de caciuc pe care sunt dispuse butonul power, butonul mute mic, butonul play/pauza, butonul care activeaza imperecherea Bluetooth (5.2), butonul cu ajutorul caruia putem imperechea doua boxe, precum si conectorul USB-C (pentru incarcare).

Practic, avem de-a face cu o boxa Bluetooth care poate fi utilizata fara nici o aplicatie, fiecare functie importanta avand un buton dedicat. Desigur, HUAWEI Sound Joy poate fi controlata cu ajutorul aplicatiei HUAWEI AI Life, unde putem efectua mai multe setari, cum ar fi de exemplu controlul iluminarii.

Da, ati citit bine – iluminare. Pentru ca HUAWEI Sound Joy este echipata cu o banda RGB circulara, care inconjoara practic difuzorul pasiv montat pe latura superioara. Nu in ultimul rand, avem de-a face cu o serie de picioruse din cauciuc care fixeaza boxa in pozitia orizontala optima pentru auditie, precum si cu un snur reglabil montat din fabrica.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: