lab501.ro

Review – HUAWEI Sound Joy

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 12 January, 2022.

Specificatii

 

 HUAWEI Sound Joy
Difuzoare50 mm x 75 mm - 20W
19mm - 10W
2 x radiator pasiv
ConectivitateBluetooth 5.2 (AAC, SBC), NFC, 3 microfoane, USB-C
BaterieLi-Ion, 8800mAh, ~26h
Dimensiuni202 x 73 mm
Greutate680g
Rezistenta intemperiiIP67
AlteleIndicator luminos, control vocal

Pret599RON

 

Ei bine, doi ani si trei boxe mai tarziu, HUAWEI lanseaza probabil cel mai ambitios model din gama, pe numele sau HUAWEI Sound Joy. Acesta este construit in jurul unui difuzor full range de 20W, care masoara 50 mm x 75 mm si utilizeaza o membrana din fibra de carbon, ajutat de un tweeter de 10W (19mm diametru), respectiv de doua radiatoare pasive dedicate frecventelor joase, acestea fiind capabile de o cursa de pana la 16mm.

Practic, aerul dislocat de miscarea membranei difuzorului activ pune in actiune membranele de mari dimensiuni de pe cele doua extremitati ale boxei, aspect care ii confera lui HUAWEI Sound Joy posibilitatea de a reda frecvente joase intr-un mod absolut impresionant.

HUAWEI Sound Joy este echipata cu un acumulator Li-Ion cu o capacitate de 8800mAh, care ofera o autonomie de pana la 26h in conditiile recomandate de producator (0-40 oC) si este compatibil fast charging 40W. Desigur, in momentul in care discutam despre temperaturi negative, autonomia va avea de suferit, la fel ca in cazul oricarui alt dispozitiv electronic.

Bestia are o forma cilidrica, masurand 202 mm inaltime si 73 mm diametru si cantarind 680g. Avem de-a face cu o boxa solida, cu certificare IP67, cu alte cuvinte o putem utiliza in orice conditii, atat in interior, cat si in exterior.

Boxa este din cale afara de puternica, fiind mai mult decat suficienta pentru un gratar sau o zi la piscina, insa daca acest lucru nu este suficient pentru voi, doua HUAWEI Sound Joy pot fi imperecheate fara fir, pentru a beneficia de o experienta stereo.

HUAWEI Sound Joy este disponibila in 2 variante de culoare (Obsidian Black si Spruce Green) si poate fi achizitionata din Romania pentru preturi cuprinse intre 500 so 599 RON.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: