lab501.ro

Review – HUAWEI Sound Joy

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 12 January, 2022.

HUAWEI AI Life

 
Asa cum va spuneam, HUAWEI Sound Joy ofera si o serie de functii avansate, care pot fi accesate atat cu ajutorul butoanelor, cat si cu ajutorul aplicatiei HUAWEI AI Life. De exemplu, putem opri iluminarea daca tinem butonul Play/Pause apasat 3 secunde, sau putem utiliza aplicatia pentru asta.

Similar, pentru a imperechea doua boxe HUAWEI Sound Joy, putem apasa butonul “stereo”, putem scutura cele doua boxe sau putem utiliza aplicatia si nu in ultimul rand putem opri conexiunea Bluetooth atat cu ajutorul butonului de pe boxa, cat si cu ajutorul aplicatiei.

Totusi, aplicatia ofera si o serie de functii dedicate, cum ar fi posibilitatea de a permite doar dispozitivelor deja imperecheate de a se conecta la boxa, posibilitatea de a opri sunetul de confirmare in momentul in care ne conectam la boxa, posibilitatea de a seta durata de stand-by pana cand boxa se inchide singura, respectiv posibilitatea de a descarca si a efectua update-uri de firmware.

O alta functie interesanta este prezenta unei cantitati de memorie nespecificate, in care putem transfera melodia pe care o ascultam printr-un simplu tap efectuat cu un dispozitiv (smartphone Android 5.1 sau mai nou, respectiv HUAWEI Watch GT 2 Pro, HUAWEI Watch 3 si HUAWEI Watch GT3) care suporta tehnologia NFC.

Iar daca utilizam un smartphone HUAWEI care ruleaza EMUI 12 sau mai nou, imperecheat cu un HUAWEI Watch 3, putem controla boxa direct cu ajutorul ceasului.

Nu in ultimul rand, cu ajutorul aplicatiei AI Life putem alege dintre trei profile de sunet predefinite, adica Hi-Fi, Voice si Devialet, sau putem regla volumul bass-ului.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: