lab501.ro

Review – HUAWEI Sound Joy

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 12 January, 2022.

HUAWEI Sound Joy

 
V-am povestit in nenumarate randuri despre extinderea celor de la HUAWEI in mai multe segmente consumer, de la clasicele smartphone-uri care au facut compania cunoscuta in randul consumatorilor catre notebook-uri, casti, retelistica si ceasuri inteligente. Dovada stau de altfel si cele 13 articole pe care le-am scris despre HUAWEI in 2021, componenta acestora aratand complet diferit fata de ceea ce puteam vedea doar cu 2 ani in urma.

Astfel, din 13 articole publicate in 2021, 3 aveau ca subiect notebook-uri, 2 tratau smartphone-urile companiei, 2 erau dedicate ceasurilor inteligente, unul era dedicat unei tablete si unul unui sistem de routere mesh. Cele mai multe articole, mai precis 4 la numar, aveau ca subiect domeniul audio, mai precis castile de diverse forme si dimensiuni.

Ei bine, HUAWEI incep 2022 pe NEXT tot cu un articol dedicat segmentului audio, de aceasta data fiind vorba despre o boxa portabila lansata la sfarsitul anului trecut. Este vorba despre HUAWEI Sound Joy, o boxa puternica, produsa in colaborare cu cei de la Devialet.

Devialet este o companie care produce amplificatoare, boxe si casti pentru audiofili, fondata in 2007, in Franta, de catre Pierre-Emmanuel Calmel. Francezii au pus de la bun inceput accentul pe inovatie, detinand peste 160 de patente pentru tehnologiile proprii, cum ar fi Analog Digital Hybrid (ADH), motiv pentru care HUAWEI au inceput sa colaboreze cu ei la finalul lui 2019 pentru propria gama de boxe portabile, primul produs rezultat din aceasta colaborare fiind HUAWEI Sound X.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: