lab501.ro

Review – Epomaker TH96 – Budgerigar Switch + Theory MDA

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 25 January, 2023.

Concluzii

 

1 – Estetica

Din punctul meu de vedere Epomaker TH96 este o adevarata opera de arta, echiparea primita de noi aratand chiar mai bine decat TH80, un model pe care l-am laudat de asemenea la timpul sau.

2 – Materiale folosite

Nu avem de-a face cu aluminiu sau alama, cu toate acestea carcasa tastaturii este foarte solida, iar keycaps-urile sunt printre cele mai groase pe care le-am vazut pana acum, drept urmare nu avem de ce sa ne plangem la acest capitol.

3 – Functionalitate

Oferind socket-uri hot-swap cu 5 pini, trei tipuri de conexiuni, trei profile pentru dispozitive Bluetooth, buton rotativ si posibilitatea de a schimba functia tuturor tastelor cu exceptia tastei Fn, Epomaker TH96 iese in evidenta si la acest capitol. Mai mult decat atat, exista si varianta compatibila cu VIA/QMK, cu alte cuvinte chiar si cei mai pretentiosi vor aprecia Epomaker TH96.

4 – Disponibilitate

Epomaker TH96 nu este disponibila in magazinele din tara noastra, insa este disponibila pe site-ul producatorului, unde este comercializata pentru 149 USD, respectiv pe Amazon DE, unde o gasim listata la 179 USD, cu TVA si taxele vamale incluse, dar fara transport.

5 – Raport calitate / pret
 

Pentru aproximativ 149 USD in forma testata de noi, primim o tastatura solida, cu multiple posibilitati de configurare, un PCB hot-swap cu socket-uri south-facing cu 5 pini, toate tipurile de conexiuni de care am putea avea nevoie, buton rotativ pentru volum, a carui functie poate fi schimbata cu usurinta si nu in ultimul rand switch-uri de buna calitate si un set de keycaps solid ca un tanc. Mai mult decat atat, cei care au nevoie de posibilitati avansate de configurare pot opta pentru versiunea wired, compatibila VIA/QMK, aceasta fiind comercializata pentru 179 USD pe site-ul producatorului, sau 215 USD pe Amazon.de.

Cu alte cuvinte, avem de-a face cu una dintre cele mai interesante tastaturi testate de noi in ultima vreme, care pastreaza sunetul infundat, placut, al surorii mai mici TH-80, insa ofera un plus la capitolul constructie, precum si ceva mai multe taste, intr-un format extrem de solid si compact. Un produs excelent din punctul meu de vedere!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: