lab501.ro

Review – Epomaker TH96 – Budgerigar Switch + Theory MDA

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 25 January, 2023.

Prezentare

 
Epomaker TH96 este o tastatura cu pretentii, in format gasket mount, construita cu simt de raspundere, care nu flexeaza si nu troncane in nici un fel. Desigur, nu avem de-a face cu o carcasa metalica, insa Epomaker TH96 este o tastatura grea si solida, cu colturi rotunjite si o carcasa foarte bine inchegata. Unghiul de tastare poate fi ajustat cu ajutorul celor doua seturi de picioruse de pe latura inferioara, iar dongle-ul wifi este montat intr-un lacas dedicat, pozitionat sub picioarele din stanga.

Conectorul USB-C este pozitionat pe latura din spate, in partea dreapta, tot aici fiind prezent si butonul On/Off. Epomaker TH96 nu este echipata cu butoane dedicate pentru selectia tipului de conexiune, aceasta fiind realizata cu ajutorul tastei Fn. Astfel, FN+1 (2,3) selecteaza conexiunea Bluetooth cu unul dintre cele trei dispozitive imperecheate, in timp ce Fn+4 selecteaza conexiunea wireless, iar Fn+5 selecteaza conexiunea cu fir.

Asa cum am vazut insa si in cazul modelului TH80, in coltul din dreapta sus gasim o rotita cu dublu rol, care in mod implicit controleaza volumul prin rotatie, respectiv functia Mute prin apasare, functiile putand fi modificate dupa bunul plac cu ajutorul aplicatiei pusa la dispozitie de producator.

Pe latura inferioara gasim 5 insertii de cauciuc, pentru o mai buna stabilitate pe suprafete lucioase, precum si patru picioruse, utilizatorul avand astfel la dispozitie 3 unghiuri distincte de tastare. Keycaps-urile incluse din fabrica sunt superbe, fiind fabricate din PBT cu legende sublimate, avand o grosime impresionanta (~1.6mm). Profilul keycaps-urilor este standard, cilindric, iar profilul general al setului de keycaps este MDA, o versiune cu inaltime redusa a profilului sferic SA.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: